Over mij

Hoi, ik ben Thomas Engberts, geboren en getogen in het prachtige Groningen en degene die thinkyou is gestart vanuit de overtuiging dat producten beter zijn als er aandacht besteed wordt aan de behoeften van de gebruiker.

Ik ben een altijd goedlachse knaap (zie bewijsstuk 1: de foto), dol op muziek, films, series, (board)games, auto’s, (zelfbouw) hi-fi en, bovenal, m’n geliefde.

Buiten thinkyou ben ik als projectmanager werkzaam bij Summit Engineering BV. Daarvoor werkte ik als Digital Business Developer voor Vergroenjegas.nl bij NetAnders (onderdeel van Gasunie New Energy). Daarvoor werkte ik als adviseur energietransitie bij het Energietransitieteam bij Gasunie Transport Services, waar ik aan het werk kwam direct vanuit mijn studie Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen.

Human Technology draait om het laten aansluiten van techniek bij de behoeften van (eind)gebruikers. En precies dat breng ik in de praktijk met thinkyou.

Iedereen komt wel eens iets tegen waar die zich aan ergert. Of het nou een magnetron is met teveel knoppen die je nooit gebruikt, een afstandsbediening die niet logisch ingedeeld is, een website die er prachtig uitziet, maar niet doet waar het volgens jou voor bedoeld is of een app zonder functioneel nut. Zonde! Want ook helemaal niet nodig. Wil jij dat nou voorkomen bij jouw product of dienst? Neem dan contact op.

Ik2-min

Persoonlijke eigenschappen

Ik sta bekend als een communicatief vaardig iemand met een hoog empathisch vermogen. Het sociale aspect in werk is voor mij een belangrijke component, net als de ruimte te krijgen om analytisch te denken. Complexe materie weet ik om te vormen naar een begrijpelijk iets. Ook heb ik wel eens te horen gekregen dat ik humor heb. Blijkbaar ben ik het daar wel mee eens, want ik lach altijd het hardst om mijn eigen grappen. Verder ben ik extravert, ruimdenkend en weet ik me makkelijk aan te passen aan anderen en de situatie.

Skills

UX research
Usability testing
Gebruikersonderzoek
Teamwork
Idea generation
Interaction design
UX design
Persuasive technology

Spreek mij

En laat mij jou helpen het beste in je product naar boven te halen

Mail me: [email protected]
Bel me: 06 – 2523 4961
Adres: Plutolaan 125, 9742 GC, Groningen

Contact opnemen kan natuurlijk ook via het contactformulier