Mijn diensten

Samen met jou kijk ik naar waar jij behoefte aan hebt en wat je nodig hebt om ook jouw product of dienst aan te laten sluiten bij de gebruiker. Afhankelijk daarvan stippelen we een route uit naar de allerbeste beleving.

UX research

Wie zijn je gebruikers? Wat denken ze? Waar zijn ze naar op zoek? En wat kun jij doen om ze dat te geven, zodat jij een effectiever product krijgt met meer omzet? UX research geeft je er inzicht in.

Usability testing

Inzicht krijgen in hoe je klant je product gebruikt, waar die tegenaan loopt en wat er direct gedaan kan worden om een betere beleving te creëren? Dan is een usability test het perfecte middel.

Concepting

Van pen en papier tot een gelikt digitaal design, maar allemaal uitgebreid getest en getoetst, ontworpen door een UX- en usability expert. thinkyou voorziet je ervan.

UX research

Dit is de basis van je product. In deze fase komen we van alles te weten over de gebruiker(s) van je product of dienst. Wat houdt ze bezig in het dagelijks leven? Waarom kiezen ze precies voor jouw product in plaats van dat van je concurrenten? Of waarom juist niet? Dit is maar een kleine greep uit de vragen die hier aan bod kunnen komen, maar altijd staat de gebruiker centraal.
 
Alles wordt hier uit de kast getrokken om een goede basis te leggen voor innovatie. Van de welbekende interviews en enquêtes tot cultural probes en data-analyse; het hele arsenaal is beschikbaar, maar altijd geredeneerd vanuit de volgende vier vragen:
– Wat weten we al?
– Klopt het wat we al weten?
– Wat moeten we nog te weten komen?
– Hoe komen we het te weten?
Testing-min

Usability testing

Dat een ontwerpkeuze goed onderbouwd is, betekent nog niet automatisch dat het ook in de praktijk zo uitpakt als dat bedacht is. De beste manier om te dit uit te vinden is door middel van gebruiksonderzoek. Je kan het daarmee zien als de validatie van de ontwerpkeuzes.
 
Bij gebruiksonderzoek wordt gekeken naar hoe een product gebruikt wordt, waar men tegenaan loopt en hoe het product verbeterd kan worden. Dit kan in elke fase van de ontwikkeling, maar hoe eerder hoe beter. Dat geeft je namelijk sneller inzicht in wat er aangepast moet worden en wat voor effect dat heeft met een grote vermijding van ontwikkelkosten door gebruikt te maken van slimme prototypingtools.

Concepting

Bij het uitwerken van je ideeën moeten ze omgezet worden naar iets concreets. Door concepten te maken weet je al in een vroeg stadium wat wel en niet werkt in een ontwerp. Met een design door thinkyou heb jij een grotere kans van slagen met je product of dienst.

Het maken van een concept begint altijd met het verzamelen van extra informatie van je doelgroep. Wat hebben zij nodig? Welk probleem los je op met je product of dienst? En hoe willen zij die oplossing graag zien?

Dan begint het daadwerkelijk ontwerpen. En dat begint heel basaal met pen en papier tot er uiteindelijk een gelikt design ligt. Het belangrijkste in elke fase: feedback vragen bij de doelgroep.

Brainwave-min

Verdien jij ook meer succes met je product? Dan is het tijd voor een afspraak.

Spreek mij

En laat mij jou helpen het beste in je product naar boven te halen

Mail me: [email protected]
Bel me: 06 – 2523 4961
Adres: Plutolaan 125, 9742 GC, Groningen

Contact opnemen kan natuurlijk ook via het contactformulier